



Cloud Camp 4 SMEs Business Leaders

Program Schedule 21 to 25 July 2025

Learning Path	Modality	Date	Duration
Pre-test to determine competency	Pre-test Online	21.07.2025 09:00-09:15	15 Minutes
AWS Cloud Essentials for Business Leaders	Instructor-led Online	21.07.2025 09:15-13:15	4 Hours
Moving to the Cloud: Decisions for Business Leaders	Instructor-led Online	22.07.2025 09:00-15:00	6 Hours
Post-test to measure change	Post-test Online	22.07.2025 15:00-15:15	15 Minutes
Exam Readiness Package: Pre- certification exam	Self-paced Online	24.07.2025 09:00-10:00	1 Hour
Exam Readiness Package: Exam Readiness Course	Instructor-led Online	25.07.2025 09:00-11:00	2 Hours
EU CloudCamp4SMEs Certification Exam	C ★ Online Exam	As required	1 Hour

Instructor-led Self-paced

Detailed CloudCamp4SMEs course contents and further information:

www.flane.de/en/cloudcamp4smes