



SMEs Employees Pathway

Program Schedule 19 to 25 June 2024

Learning Path	Modality	Date	Duration
Pre-test to determine competency - Employees	Online Pre-test	19.06.2024 09:00-09:15	15 Minutes
AWS Cloud Practitioner Essentials	C Instructor-led	19.06.2024 09:15-17:15	8 Hours
Moving to the Cloud: Decisions for SME Employees	C Instructor-led	21.06.2024 09:00-15:00	6 Hours
Post-test to meassure progress - Employees	Online Post-test	21.06.2024 15:00-15:15	15 Minutes
Pre-Certification Exam of the Exam Readiness Package - SME Employees	Online Self-paced	24.06.2024 09:00-10:00	1 Hour
Exam Readiness Package: Exam Readiness Course - Employees	C Instructor-led	25.06.2024 09:00-11:00	2 Hours
EU CloudCamp4SMEs Certification Exam: Employees	G Conline Exam	As required	1 Hour

Instructor-led Self-paced

Detailed CloudCamp4SMEs course contents and further information:

www.flane.de/en/cloudcamp4smes